hits

Hvordan feirer eskorter valentine?

I dag er det valentine`s day hvor alle par feirer kjærligheten de har med hverandre. Hvor er jeg? Jo, jeg er på jobbreise i Trondheim, og min stakkars kjære er hjemme i Bergen. Jeg reiste opp hit i går og skal bli til fredag. Det er så deilig å endelig være tilbake på jobbreise etter en altfor lang juleferie. 

 

Siden jeg lovet å ha hele januar hjemme så måtte jeg da holde ord. Det har dog ikke vært enkelt å holdt seg unna å bestille jobbtur, men kjenner at det har gjort meg godt å hatt det rolig hjemme og ta vare på de jeg er glad i deg. 

I dag har jeg brukt dagen på å gått litt rundt i byen og spist lunch og handlet litt. På ettermiddagen fikk jeg besøk av en venninne som kom opp hit i dag for å jobbe med nettopp det samme. 

Hun kom innom i kveld for at jeg skulle sette på henne hair extension, så her gikk kvelden med på å sitte å putte på et og et feste opp i håret hennes. 

Så man kan si det har ikke vært noe særlig actionfylt her i dag med tanke på hvilken dag det er. Men det var veldig koselig å få litt selskap siden det allikevel var så stille.

Men hadde en av mine faste kunder på besøk rett før hun kom i kveld for 30min treff. Denne kunden har jeg hatt en del faste treff sammen med, men det som var annerledes denne gangen var at han hadde lyst til å teste ut noe han ikke har turt å vise frem til noen før. Dette er kun noen han selv har gjort for seg selv, men som kun jeg har fått sett bilde av.

Han kom på døren min iført vanlige klær og fortalte meg at han var litt nervøs, men at han ønsket å gjennomføre dette. Jeg fortalte han at jeg er ikke en person som dømmer og at vi skal få til noe som er i nærheten av den fantasien han har sett for seg inne i sitt eget hode. 

Han kledde av seg og under alle klærne kom dameklærne frem. Stay ups,body og og nettingbody var antrekket jeg hadde blitt fortalt og vist på bilde at jeg skulle få se. Syntes det var utrolig tøft av han å dele den fantasien med meg, og setter veldig pris på at jeg fikk ta del i det. 

Noen ganger så får man bare den følelsen av at man er glad for at man har en jobb som tydeligvis betyr så innmari mye for et menneske.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar